Virtuaalikennel Minimanian

Etusivu Shetlanninlammaskoirat Faaraokoirat Pentueet

Tervetuloa!

Minimania on vuonna 2007 perustettu pieni kennel, jonka tarkoitus olisi kasvattaa kauniita shetlanninlammaskoiria moneen tarkoitukseen.

Minimanian historia ylettyy vuoteen 2007, jolloinka kennel kantoi nimeä Summer Shine ja kasvatusrotuina olivat shetlanninlammaskoira ja pk collie. Kyseisen kennelnimen alle tosin ei kerennyt yhtäkään pentuetta syntyä, sillä aika pian Summer Shine jouti tauolle.
Vuonna 2009 kennel virkosi ja nimi muuttui Minimaniaksi. Kasvatusroduiksi valikoitui vakiintunut shetlanninlammaskoira ja sivuun saapui saksanpaimenkoirat. Tällöin Minimanian -liitteelle syntyi yksi shelttipentue, eikä yhtäkään saksanpaimenkoirapentuetta ehtinyt syntymään ennen seuraavaa taukoa.
Vuonna 2011 kennel taas jouti virkoaaan ja pentueita syntyi 1kpl. Saksanpaimenkoirat saivat siis jäädä ja kasvatusrotuna jatkoi shetlanninlammaskoirat. Vuonna 2015 Minimaniaan saapui ensimmäinen faaraokoira Wayfarer's Golden Dude. Nyt vuoteen 2017 mennessä Minimaniaan on syntynyt kuusi pentuetta ja tarkoitus olisikin jatkaa hiljaisella ja varmalla tahdilla eteenpäin.

Nyt päästän teidät katselemaan ympärillenne ;)

Alaska, VRL-06525

emmavirtuaali@luukku.com
Ulkoasu © M Layouts | Kuvat © Jonas Löwgren, CC BY 2.0